Keresés
Close this search box.

Víz’nline – előadás a víz ezer arcáról és a vízvigyázókról

Víz’nline – előadás a víz ezer arcáról és a vízvigyázókról - 2024. március 28., 18:30-20.00

Ingyenes, online, interaktív előadás a víz ezer arcáról és a vízvigyázókról, zöldcsütörtökön, március 28-án, 18:30 és 20 óra között.

Lássuk, mit jelent a víz az életünkben! Ismerjük-e különleges csodáit, amelyek megalapozzák az evolúciót, a kultúráinkat, a hiedelmeinket és szokásainkat? Jól bánunk-e a vízzel?

Szűkülő vízkincseink egyre nagyobb figyelmet érdemelnek. A világban, Európában, itthon és otthon, ezerféle módja van a víz megbecsülésének. Néhányról beszélgetni is fogunk – olyanokról, amelyeket a környezeti nevelők nagyra becsülnek.

A felvezető előadásokat tartják, és vitáznak egymással és veletek:

Könczey Réka, Pamlényi Csilla, Victor András; a Magyar Környezeti Nevelési Egyesület szakértői

A részvétel regisztrációhoz kötött: https://forms.gle/ChLVH4U7pxmWNxWa9

A meet esemény linkjét a regisztrációkor megadott e-mailcímre küldjük el az előadás napján.

Jelen előadás az Európai Unió társfinanszírozásával valósul meg. Tartalma a Magyar Környezeti Nevelési Egyesület kizárólagos felelősségét képezi és nem feltétlenül tükrözi az Európai Unió álláspontját.

Az „Együtt egy nyitott, igazságos és fenntartható Európa felé a világban – Negyedik Trió EU Elnökségi Projekt” az Európai Unió társfinanszírozásával valósul meg, a magyar HAND Szövetség; a spanyol La Coordinadora; a belga CNCD-11.11.11 és 11.11.11., mint nemzeti civil szervezeti platformok, valamint a CONCORD, mint európai civil szervezeti szövetség partnerségében, közösen munkálkodva a fenntartható fejlődés és nemzetközi együttműködés területén.

Visited 90 times, 1 visit(s) today
Oszd meg ezt a bejegyzést az alábbi platformokon:

Kapcsolódó bejegyzések

Sétáló csoport Gárdonyi Géza szobra előtt
Hírek

Újbudai séták

„Újbuda természeti és kulturális értékeinek megismertetése” – 2024-ben 8 helyszínre, mindig a kerület más-más pontjaira szervezünk sétát.

TOVÁBB OLVASOM