Keresés
Close this search box.

Herman Ottó elképesztő ember volt, több tudomány tudósa és hírlapíró, országgyűlési képviselő és anarchista. Mi egyszerű játékokkal és kísérletekkel megpróbáltunk egyes felfedezései nyomába indulni. Kiderül, hogy mi segít a madaraknak röpülni, miért áramvonalasak a halak, hogyan marad meg a molnárka a vízen és a levegő a búvárpók hálójában a víz alatt. És még sokféle dolog, például, hogy hányféle bajuszt ismer a magyar, hogyan fog halat a vejsze, hogy készül a legegyszerűbb kanál a vízparton, hogyan vastagszanak a fák, miért tojás a tojás és így tovább. Lehet válogatni, ki mit tanít, kit mi érdekel.

Minderre a Herman Ottó Vándortanösvény kínál lehetőséget. Ez egy interaktív polihisztor játszóház. A tudományos játszóházak módszere szerint játszva, szórakoztatva tanít. Legalább 100 helyen megfordult az országban.

A Herman Ottó Intézet gyártatott le a 8 sorozatot, amelyek közül egy az egyesületnél van. Vállaljuk a bemutatását tanároknak, óvónőknek továbbképzés vagy egyszerűbb tájékoztató keretében és gyerekeknek is. Iskolanapon, iskolahéten már bemutattuk, családi rendezvényeken is remekül használható. Még születésnapi zsúron is nagyon el tudjuk képzelni.

Ha szakértő bemutatót szeretnél, háztól-házig szállítással, felállítással, bemutatással és bontással, akkor fordulj hozzánk. Élj a lehetőséggel és használd a tapasztalatainkat! Írd meg az egyesületnek, hogy milyen alkalommal használnád, és felkészült választ kapsz.

Visited 23 times, 1 visit(s) today