Keresés
Close this search box.

Hogyan értik és értékelik a fiatalok a vízi ökoszisztémákat (ökológiai rendszereket)? Hogyan tudják kutatni, felfedezni és követni a vízi ökoszisztémák és a következők közötti viszonyokat és kapcsolatokat mint a 

Ezek azok a kérdések, melyekre mi magunk is generációk óta keressük a választ. A 2013/14-es tanév második félévében megpróbálunk ezekre a kérdésekre válaszokat találni a „WATER CONNECTS” azaz a „Víz Összeköt” projektben, amely a már hagyományos „BMW Tiszta Víz Verseny” nemzetközi projekt témáit viszi tovább. Célja a különböző vízi ökoszisztémák tanulmányozása, kutatása és keresni a lehetőségeket állapotuk fenntartására és javítására . Az Ökoiskola program/Eco-School programme is részt vesz a projektben, mint partner, miközben a WWF nemzetközi környezetvédő szervezet szakmai és anyagi támogatást nyújt.

EZZEL A PROJEKTTEL A KÖVETKEZŐ CÉLOKAT KÍVÁNJUK ELÉRNI HELYI ÉS NEMZETKÖZI SZINTEN:

A RÉSZTVEVŐ ORSZÁGOK:
Ausztria, Cseh köztársaság, Magyarország, Lengyelország, Románia, Szlovákia, Szlovénia

A VERSENYRŐL:
Országonként kb. 30 iskola vesz részt, és az országonkénti legjobb 5-ökből kiválasztott győztesek utazhatnak Szlovéniába, Bledbe 2014 június 19-21-dikén a nemzetközi díjátadóra. Természetesen az országos győzteseknek a projektjüket angolul kell bemutatni.
Ezek később mind felkerülnek a BMW Tiszta Víz honlapjára.

Jelentkezés 2014. február 28-ig, a projektek beadásának határideje: 2014. április 25
Eredményhirdetés: május közepe

Kiindulásnak: Milyen módon befolyásolja a víz az életet a környezetedben?

JELENTKEZZETEK! Lehet prezentálni korábbi, vagy elkezdett vizes témájú projektet!

Jelentkezés: kata.darvas@gmail.com 

Visited 4 times, 1 visit(s) today