Keresés
Close this search box.

Közkincsként újra elérhetőek az MKNE honlapján a KöNKomP eredményei

A Környezeti Nevelési és Kommunikációs Programiroda (közismert nevén KöNKomP) 1999 és 2005 közötti fennállása alatt információs, szervezési és szakmai központként működött, segítve a hazai környezeti nevelésben aktív állami, civil és egyéb szervezetek és szereplők közös munkáját a fenntarthatóság értékeinek és elveinek elterjesztésében.

A döntően az akkori oktatási és a környezetvédelmi minisztériumok forrásaiból állami feladatokat ellátó háttérintézményben folyó közel 6 éves, változatos munka eredményeképpen számos publikáció, tanulmány, és kutatás, illetve stratégiai javaslatcsomag látott napvilágot.

A KöNKomP által összeállított, vagy az általa koordinált feladatokhoz kapcsolódóan megrendelt szakmai dokumentumok, illetve kommunikációs eszközök egy része ma is aktuális üzenetet hordoz, illetve összehasonlító adatként szolgálhat jelenlegi folyamat- és helyzetelemzéshez.

Az iroda 2005-ös megszűnését követően annak honlapja, illetve az Erdei Iskola Program honlapja és az Erdei Iskola Adatbázis sajnos nem frissült, és ma már nem is érhető el. Ezért a megosztás és a továbbéltetés céljából a Magyar Környezeti Nevelési Egyesület, a KöNKomP egyik egykori vezetője, Czippán Katalin segítségével ezen dokumentumokat összegyűjtötte, és a honlapján ezúton közkinccsé teszi. Az adott dokumentumokra, kérjük, a listában megjelenő címmel, névvel, és adatokkal hivatkozzatok/hivatkozzanak.

A KöNKomP által, illetve megbízásából végzett kutatásokA KöNKomP által illetve megbízásából készített tanulmányokA KöNKomP megbízásából vagy koordinációjában készített stratégiai dokumentumokA KöNKomP által megjelentetett vagy a koordinálásával készített kiadványok és segédanyagok
Visited 3 times, 1 visit(s) today