Iskolazöldítés/Tanácsadói adatbázis A mai dátum: 2021.01.17.

Tanácsadói adatbázis

Az iskolazöldítés programunk keretén belül létrehozott Tanácsadói adatbázis célja, hogy segítse az iskolákat és a tanárokat zöldítési céljaik elérésében, problémáik megoldásában.

Reményeink szerint az adatbázis hatékony kommunikációt tesz lehetővé, elősegítve a környezetbarát iskolai élet gyakorlati megvalósítását, és új, eredményes emberi kapcsolatok kialakulását!

Reményeink szerint az Adatbázis a jövőben tovább bővül. Ezért kérjük, hogy aki úgy érzi, szívesen megosztaná zöldítéssel kapcsolatos tudását, tapasztalatait a "rászorulókkal", jelentkezzen. Ezt a mellékelt jelentkezési lap kitöltésével és az MKNE irodájába való visszajuttatásával teheti meg.

Fontos!

1) A listára való fölkerülés önbevalláson alapul, s nem föltétele, hogy az illetőnek valamilyen hivatalos végzettsége legyen a megjelölt témában. Csak a tényleges ismeret és tapasztalat számít!

2) Egyesületünk csak a kapcsolatfelvételt szeretné segíteni, s nem kíván foglalkozni azzal, hogy az adatbázis alapján létrejövő kapcsolatoknak (segítség vagy szolgáltatás) lesz-e díja, vagy szívességi alapon működnek!