Aktuális/OT és vezetőségválasztás, 2016. szept. 16-18. A mai dátum: 2019.12.05.

XXIV. ORSZÁGOS TALÁLKOZÓ

ÉS VEZETŐSÉGVÁLASZTÁS

A MECSEK ZÖLDÚTON

 

2016. szeptember 16-18. Cserkút, Biobia Porta

Péntek délután gazolunk, aztán megfőzzük, jókat beszélgetünk és várjuk a később érkezőket, hogy együtt elkölthessük batyus vacsoránkat. A tűz körül folytatjuk a beszélgetést, talán még dalolunk is.

Szombaton jól bereggelizünk, és busszal eljutunk Sásvölgybe, Adorján Rita és Scheitler Adri csodás ökoházas, Mecsekerdő Zrt.-s erdei iskolájába. Ott kézműveskedünk, játszunk és megismerkedünk ezzel az egyedülálló ökoházzal, egyenest az építészeKoós Miklós - által. Találkozunk Tóth Attila famívessel és megkóstoljuk a csodás pálinkáit (pl. berkenye, sajmeggy, vadkörte).  Eszünk friss, kemencés langallót medvehagymás házi tejföllel… Este visszamegyünk Cserkútra, eszünk egy gazlevest, meg amit találunk. JJöhet a tűz, ha bírjuk, spontán énekkarok, csillagok…

Vasárnap közgyűlünk és megválasztjuk az új vezetőséget, FB-t, eszünk egy jó ebédet „Magyarország legízletesebb vendégváró úti célján”, az EDEN nyertes Mecsek Zöldúton, majd mindenki hazautazik. Igény szerint az utazási költséget – a közgyűlésen való részvétel esetén – megtérítjük (telekocsi illetve számla és menetjegy ellenében).

Online regisztráció:http://mkne.hu/ot_2016.php

A regisztráció meghosszabbított határideje: július 31.

Átutalás határideje: aug. 10.

Számlaszám: 16200151-00270519

Az utaláskor fel kell tüntetni: OT 2016 - a résztvevő(k) neve

Szállás: A Pajtaszállóban ömlesztve (sokan együtt, matracon): 1000 Ft/fő/ éjszaka, cserkúti vendégházban: 2500 Ft/fő/ éjszaka.

Információ, segítség(pl. telekocsik) kérhető egyesületünk irodai munkatársától, Sztridáné Kurucz Krisztától: kriszkurucz.mkne@gmail.com

Az utazási költséget – a közgyűlésen való részvétel esetén – megtérítjük(telekocsi/min. 4 fő egy 5 személyes autóban – a mindenkor érvényes eljárás szerint, a pénzügyesünktől kért adatlapot kitöltve, illetve tömegközlekedéssel/számla és menetjegy ellenében).

A közgyűlést vasárnap 10 órára hívjuk össze.A csak arra a napra érkezőket is segítjük a közgyűlés helyszínére való eljutásban. Budapestről vonattal (5:45-kor a Keleti pu.-ról induló IC-vel) Pécsre lehet érni 8:40-re, kérés esetén odamegyünk autóval, s Cserkútra szállítjuk, aki akkor jön. Ha valaki máshonnan érkezik, és segítségre van szüksége, jelezze Sztridáné Kurucz Krisztának a fenti e-mail-címen!

Várunk Benneteket szeretettel!

Elnökség és a Házigazdák (ScheitlerAdri, Németh Ibolya (Bia), Boros Éva, Adorján Rita és a többi baranyai tagtárs)