Aktuális/OT és vezetőségválasztás Cserkúton, 2016. szeptember 16-18. A mai dátum: 2020.05.27.

XXIV. ORSZÁGOS TALÁLKOZÓ

ÉS VEZETŐSÉGVÁLASZTÁS

A MECSEK ZÖLDÚTON

 

2016. szeptember 16-18. Cserkút, Biobia Porta

Péntek délután gazolunk, aztán megfőzzük, jókat beszélgetünk és várjuk a később érkezőket, hogy együtt elkölthessük batyus vacsoránkat. A tűz körül folytatjuk a beszélgetést, talán még dalolunk is.

Szombaton jól bereggelizünk, és busszal eljutunk Sásvölgybe, Adorján Rita és Scheitler Adri csodás ökoházas, Mecsekerdő Zrt.-s erdei iskolájába. Ott kézműveskedünk, játszunk és megismerkedünk ezzel az egyedülálló ökoházzal, egyenest az építésze – Koós Miklós - által. Találkozunk Tóth Attila famívessel és megkóstoljuk a csodás pálinkáit (pl. berkenye, sajmeggy, vadkörte).  Eszünk friss, kemencés langallót medvehagymás házi tejföllel… Este visszamegyünk Cserkútra, eszünk egy jó gazlevest, meg amit találunk. JJöhet a tűz, ha bírjuk, spontán énekkarok, csillagok…

Vasárnap közgyűlünk és megválasztjuk az új vezetőséget, FB-t, eszünk egy jó ebédet „Magyarország legízletesebb vendégváró úti célján”, az EDEN nyertes Mecsek Zöldúton, majd mindenki hazautazik. Igény szerint az utazási költséget – a közgyűlésen való részvétel esetén – megtérítjük (telekocsi illetve számla és menetjegy ellenében).

Online regisztráció:http://mkne.hu/ot_2016.php

A regisztráció határideje: július 1.

A jelentkezéshez szükséges: 3000 Ft előleg utalása az MKNE számlájára július 1-ig.

Számlaszám: 16200151-00270519

Az utaláskor fel kell tüntetni: OT 2016 - a résztvevő(k) neve

A fennmaradó támogatási díj utalása: augusztus 10-ig

Szállás: A Pajtaszállóban ömlesztve (sokan együtt, matracon): 1000 Ft/fő/ éjszaka, cserkúti vendégházban: 2500 Ft/fő/ éjszaka.

Várunk Benneteket szeretettel: ScheitlerAdri, Németh Ibolya (Bia), Boros Éva, Adorján Rita és a többi baranyai tagtárs.

 

Bia