Aktuális/Újbudai séták A mai dátum: 2020.05.27.

A részvétel regisztráláshoz kötött, amelynek határideje minden esetben az adott program megtartása előtti keddi nap. Regisztrálni csak elektronikus úton lehet: ujbudai.setak@gmail.com  Az egyes séták részleteit – a találkozás helye és pontos ideje, az esetleges előzetes tudnivalók stb. – csak a sikerrel regisztráltaknak küldjük.

A sétákon érdeklődő pedagógusokat szívesen látunk, de iskolás csoportokat sajnos nem tudunk fogadni. Örömmel fogadjuk a „60+” programokon résztvevők bekapcsolódását, de kérjük, hogy – a séták jellege miattlehetőleg csak tíz év feletti unokákat hozzanak magukkal. Egyes túrák kerekesszékkel, babakocsival nem vagy csak nehezen megközelíthetőek, kérjük ezt a tervezésnél vegyék figyelembe.

A lezajlott és a még előttünk álló séták időpontjai és témái:

              2015.    nov. 14.:               Újbuda értékei a Gárdonyi tértől a Feneketlen-tóig

              2016.      jan. 16.:              Gellért-fürdő; fürdők, gyógyvizek Újbudán

              2016.    febr. 20.:               Gellért-hegy

              2016.   márc. 19.:              Budai Arborétum

              2016.      ápr. 16.:               Sas-hegy

              2016.     máj. 21.:               Kamaraerdő

 

Némelyik programnak korlátozott a létszáma, ezért célszerű minél hamarabb jelentkezni. Nyomatékosan kérjük, hogy az esetleges visszavonásokat, lemondásokat ugyanerre a címre szíveskedjenek minél hamarabb elküldeni.

A Vidékfejlesztési Minisztérium Zöld Forrás programja és Újbuda Önkormányzata támogatásának köszönhetően a sorozat minden programja térítésmentes.