Aktuális/Real World Learning Network 3. nemzetközi konferenciája A mai dátum: 2020.05.27.

Real World Learning Network 3.nemzetközi konferenciája

A Real World Learning Network megrendezi 3.nemzetközi konferenciáját „A terepi tanulás jövője egy változó világban” címmel.

Időpont: 2014. november 6.-8.


Helyszín: Castle Head Field Centre, Egyesült Királyság.
A Lake District Nemzeti Park határán

Résztvevők: A konferencia nyitott mindenki számára, aki valamilyen módon érintett a terepi tanulásban  (pl. környezeti nevelők, pedagógusok, oktatóközpont vezetők, oktatási döntéshozók, pedagógusjelöltek).


Témakör: A konferencián bemutatunk egy terepi tanulást segítő modelt, amely hatékonyan ötvözi az értékek, a tudomány és a kompetenciák témaköreit.A módszer megmutatja, hogy a terepi tanulás miért lényegi eleme a rezílienssé válásnak a változó világban.

Érdekes előadások és gyakorlatközpontú műhelymunkák várják a résztvevőket.


A konferencia nyelve: angol.


Részvételi díj: A költségek alacsonyan tartása érdekében csak a szállásért és az étkezésért kell fizetni. A díj 4 éjszakát, az étkezést és a konferenicaanyagokat foglalja magában, 210 vagy 250 GBP.

További információ:

a Real World Network honlapján,
Mondok Zsuzsa projektvezetőtől, a mondok.zsuzsa@mkne.hue-mail címen.

A Real World Learning Network magyar partnerszervezete az MKNE.

This project has been funded with support from the European Commission. This publication [communication] reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.